HEEFT U HULP NODIG…

RAADPLEEG ONZE FAQ

NEEM TELEFONISCH CONTACT OP MET ONZE KLANTENSERVICE

NEEM CONTACT OP MET ONZE KLANTENSERVICE PER EMAIL

FAQ

In deze rubriek vind je alle antwoorden op de vragen die je stelt in verband met het batterijhuurcontract en bijbehorende services. Vind je hier geen antwoord op je vraag? Neem dan contact op met de klantenservice MY Z.E. Battery.

MIJN ACCOUNT MY Z.E. BATTERY

Mijn eigen account. Waarvoor dient dit?

Met je eigen 'My Z.E. BATTERY account' kun je:
- Je dossiers voor online batterijhuur opstellen en ondertekenen;;
- Je contract voor de batterijhuur beheren;
- Eenvoudig communiceren met de Klantenservice;
- Op de hoogte blijven van beschikbare diensten;
- Alle informatie vinden om je elektrische auto eenvoudig door te verkopen.

Hoe krijg ik toegang tot 'My Z.E. BATTERY account'?

Je hebt je gebruikersnaam ontvangen per e-mail en het bijbehorende wachtwoord per SMS. Deze gegevens voer je in op de homepage van jouw persoonlijke account. Bij vragen neem je contact op met de Klantenservice.

Ik heb drie keer een foutief wachtwoord ingevoerd. Wat nu?

Heb je 3 keer een foutief wachtwoord ingevoerd? Dan blokkeren wij je account uit veiligheidsoverwegingen. Na 24 uur kun je weer inloggen.

Wachtwoord kwijt? Stel een nieuw wachtwoord in door op de homepage van de klantenaccount te klikken op "Vergeten toegangscodes".

Ik wil mijn gegevens wijzigen. Hoe kan wijzigingen doorgeven?

Ga naar het gedeelte "Mijn Profiel" om je nieuwe adresgegevens door te geven. Je ontvangt een e-mail om te bevestigen dat je verzoek is verwerkt.

Zijn er gegevens die je wilt wijzigen die niet in dit gedeelte zijn opgenomen? Neem dan contact op met de Klantenservice (per e-mail of per telefoon).

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Nee, de gebruikersnaam is nodig om de beveiliging op de website te garanderen. De gebruikersnaam kan daarom niet gewijzigd worden.

HET ELEKTRONISCH AFSLUITEN VAN MIJN CONTRACTEN

Na het ondertekenen van het contract heb ik geen SMS ontvangen. Wat nu?

Ga naar de pagina "Mijn Profiel" en controleer of het ingevoerde telefoonnummer juist is. Mocht dit niet het geval zijn, wijzig dan het telefoonnummer.

Is het telefoonnummer juist ingevuld? Dan kan het zijn dat er een tijdelijk technisch probleem is. Probeer het in dat geval laer nog even.
Blijft het probleem zich voordoen? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Is de elektronische handtekening veilig?

Ja, de elektronische handtekening is een veilige methode en heeft dezelfde waarde als een handtekening op papier. Dit type handtekening wordt tegenwoordig op grote schaal gebruikt, met name door banken in een online omgeving.

Ik heb één voertuig besteld maar word gevraagd meerdere contracten te tekenen. Wat nu?

Selecteer en onderteken alleen het contract dat van toepassing is. Je kunt contact opnemen met de verkoper of de Klantenservice om de onjuiste contracten te verwijderen.

Ik heb mijn contract ondertekend en moet nu de documenten uploaden. Hoe kan ik deze handeling uitvoeren?

Ga naar de pagina "Mijn Dashboard", waar je een melding krijgt te zien voor het contract dat je hebt getekend. Hierin wordt gemeld dat er nog wordt gewacht op documenten voor het betreffende contract.  Klik op de knop "Een document uploaden" en volg de stappen die worden aangegeven.

Welke documenten worden gevraagd om mijn contract compleet te maken?

De lijst met opgevraagde documenten verschijnt nadat je je contract hebt ondertekend.

In welke formaten kan ik de documenten uploaden?

U kunt digitale stukken uploaden van maximaal 2 MB in de volgende formaten : .jpeg, .PDF, .bmp, of .tiff.

Mijn documenten zijn groter dan 2 MB. Wat nu?

Sla je documenten in een kleiner formaat op, voordat je ze opnieuw uploadt. Lukt dit niet? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Het proces voor de elektronische handtekening is onderbroken. Wat nu?

De handtekening moet uit veiligheidsoverwegingen uiterlijk 10 minuten na ontvangst van de SMS worden geplaatst. Na deze 10 minuten start je het ondertekeningsproces opnieuw op door te klikken op de knop "Mijn contract tekenen" op de pagina "Dashboard" of op de pagina "Mijn contracten en services".

MIJN BATTERHUUR

Wat zijn de voordelen van het huren van een batterij?

De huur van een batterij biedt de volgende voordelen:
- Flexibiliteit: je kiest de ideale combinatie van looptijd en kilometers voor het huren van een batterij. Je profiteert vervolgens van een persoonlijk advies over de gekozen combinatie. Je kunt de gekozen combinatie op ieder moment gewoon aanpassen.
- Geen zorgen: in het kader van jouw batterijhuurcontract heb je de zekerheid dat je op ieder moment de beschikking hebt over een perfect werkende batterij met voldoende laadcapaciteit. Deze laadcapaciteit bedraagt altijd meer dan 75% van de begincapaciteit. Bovendien krijg je gratis hulp bij alle pechgevallen. Sta je bijvoorbeeld een keer met een lege batterij? Dan helpen we je naar een oplaadpunt binnen een straal van 80 km. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wat valt er onder de huur van een batterij?

Onder de aangeboden huur valt een batterij die altijd werkt zolang het contract loopt, inclusief pechhulp. De huur dekt het gebruik van de batterij voor het aantal kilometers dat je hebt gekozen en staat aangegeven in je huurcontract. 

Moet ik mijn batterij verzekeren?

Ja, je moet voor de aflevering een verzekering afsluiten voor jouw auto. Deze verzekering dient eveneens dekking te bieden aan de batterij volgens de regels die nader staan beschreven in je contract.

Ik rijd meer of minder dan verwacht. Kan ik mijn huurcontract voor de batterij laten mee veranderen?

Neem contact op met de Klantenservice vanuit de pagina "Mijn contracten & services". Selecteer hier je contract en klik vervolgens op de knop "Mijn contract wijzigen". De Klantenservice neemt vervolgens per e-mail of telefoon contact met je op.

Mijn huurcontract is bijna afgelopen en ik ben niet van plan om mijn auto door de te verkopen. Wat nu?

Als het gebruik van jouw elektrische auto niet is veranderd, is het heel eenvoudig: jouw huurcontract voor de batterij wordt automatisch verlengd onder dezelfde voorwaarden als het oorspronkelijke contract. 

Wanneer je gebruik echter is veranderd, kun je bij verlenging van het contract het overeengekomen aantal kilometers aanpassen. Neem hiervoor contact op met de Klantenservice door vanuit de pagina "Mijn contracten & services" jouw contract te selecteren en vervolgens op "Mijn contract wijzigen" te klikken. De Klantenservice neemt dan telefonisch of per mail contact met je op.

Mijn afschrijving is door de bank geweigerd. Wat nu?

Neem contact op met de Klantenservice. Zij lichten de te volgen stappen graag toe.

MIJN ELEKTRISCHE AUTO VERKOPEN

Ik wil mijn auto verkopen. Wat nu?

In het menu "Mijn auto verkopen" in je persoonlijke account, vind je alle benodigde informatie om je auto te verkopen.

Waarom moet ik de naam van de koper melden, voordat ik de auto overdraag?

Om je contract voor de huur van de batterij af te sluiten, moeten we het contract met jouw koper hebben afgerond, voordat de auto wordt verkocht. Wanneer de koper zijn/haar gegevens niet wil verstrekken aan jou, kun je hem het telefoonnummer van de Klantenservice geven.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Hoe kan ik contact opnemen met de Klantenservice?

Klik in je persoonlijke account op het menu "Hulp nodig...". Je kunt dan je vraag stellen en de Klantenservice verzoeken telefonisch of per mail contact met je op te nemen.

Ik heb een technisch probleem met mijn auto. Wat nu?

Neem contact op met de Klantenservice van de autofabrikant. De gegevens van de autofabrikant vind je terug in het onderhoudsboekje van je auto.

Klantenservice :

+31 (0)20 354 92 00

Van maandag tot vrijdag 

Van 09:00 uur tot 17:00 uur

Stel je vraag :

Annuleren

Ontdek het klantenportaal MY Z.E. Battery in deze video

Loading...